БГ Футбол: Колев поема Локомотив ГО

Главната цел пред специалиста до края на сезона ще бъде да задържи отбора в елитния ешелон. Иван Колев ще спасява Локомотив Горна Оряховица от изпадане през тази кампания, след като бе назначен официално да поеме поста старши-треньор в клуба. Бившият наставник на Славия в подписал договор до края на сезона, заемайки мястото на уволнения в сряда Ангел Червенков.

Колев ще дебютира начело на тима в събота в опашкарското дерби като гост на Монтана. Ставката за победа на Монтана в срещата е 2.00, а шансовете на Локомотив да измъкне трите точки са оценени на 3.40. Залози затова двубоят да завърши наравно се приемат с коефициент 3.40.

Иван Колев ще започне работа в Локомотив още днес и през уикенда ще се опита да донесе първа победа на тима през тази кампания. В неговия щаб като асистент влиза и бившият му помощник в Славия Ангел Славков, който за последно бе начело на втородивизионния Беласица.

Локомотив направи кошмарен старт в първенството от завръщането си в елита, като до момента все още не познава успеха след шест поражения и две ремита. В последния кръг от шампионата отборът регистрира петата си поредна загуба и наред с ранното отпадане за Купата на България от щаба на горнооряховските железничари взеха решение да се разделят с досегашния треньор Ангел Червенков.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.