Беларус – България петък, 09 юни

Двубоят между Беларус – България ще се проведе на 09 юни (петък) от 21:45 часа в среща от квалификациите за Световното първенство на Европа в Русия. Старши-треньорът на българския национален отбор по футбол е готов за тежък сблъсък и е наясно, че единствената алтернатива пред момчетата му е да надиграят съперника, ако искат да вземат нещо от „Борисов Арена“.

Коефициентът за победа на Беларус в идния дуел е 2.40, а равенство се приема с коефициент от 3.10. Пазарът за победа на България се оценява на 3.10.

Петър Хубчев се опитва да втълпи на играчите си, че в петък ги очаква един изключително сериозен тест. Представителният ни тим ще влезе в мача след две поредни домакински победи в квалификационна група А. В миналия кръг те покосиха Холандия с 2:1, а преди това се справиха със съпротивата именно на Беларус – 1:0. Специалистът е доволен от старанието на футболистите в последните дни и гледа с оптимизъм към предстоящата визита на Беларус в петък от световните квалификации за Мондиал 2018. Специалистът се готви

„Момчетата се влагат много сериозно в тренировките, отнасят се много сериозно и концентрирано. Една от основните ни задачи е да ги убедим, че ни чака много тежък мач. В това съм сигурен, дано да сме го предали и на тях. Беларус е мощен отбор със здрави футболисти. Ние трябва да ги надтичаме и надборим, за да постигнем успех. Това са начините според мен, другото е късмет“, заяви Хубчев.

България има шест изиграни мача срещу Беларус досега в историята, като статистиката е изцяло на страната на представителния ни тим – пет победи и едно поражение. Двата тима никога не са завършвали наравно, като ставката за първо реми помежду им е 3.10.

В момента България заема трето място в квалификационния поток с девет точки, изоставайки на една зад Швеция и четири зад лидера Франция. Беларус е на предпоследното пето място само с два пункта на сметката си.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG