Белгия – Египет bet365 bonus

Международната приятелска среща между  Белгия – Египет ще се проведе на 6 юни (сряда) от 21:45ч.  Белгия ще се стреми да запише победа и да засили атакуващия импулс, след като в събота вечерта завършиха с безрезултатно равенство срещу Португалия. 

Коефициентът за победа на Белгия е 1.36. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Коефициентът за победа на Египет е 9.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Белгия – Египет: Статистика Н2Н двубои

Интересното е, че  Египет имат 2 победи в Н2Н двубоите срещу Белгия.
Червените дяволи всъщност все още трябва да вкарат гол преди третата си среща с фараоните.
Първата им среща се състоя през 1999 г., когато Египет победи съперниците си с 0-1 в приятелски мач.
Вторият сблъсък се случи шест години по-късно, когато фараоните разбиха Белгия с 4: 0 у дома.

Прогноза
Египет ще бъде без основната си звезда Мохамед Сала, който според медиите ще бъде готов за двубоя срещу Русия за Световната купа. Сега трябва да видим Белгия като фаворит за победа тук, въпреки че домакините също ще бъдат без Винсент Компани, който напусна терена, след като получи травма в  десетата минута във второто получреме на приятелката среща с Португалия миналия уикенд.

  • Белгия да запази чист лист
  • HT / FT Белгия / Белгия

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG