Белгия – Кипър bet365

Двубоят между Белгия – Кипър ще се проведе на 19 ноември (понеделник) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Дали Белгия ще закръгли перфектната 2019 във вторник вечер? „Червените дяволи“ тръгват през 2020 г. като един от водещите отбори за европейското първенство през следващата година.

Коефициентът за победа на Белгия е 1.04. Равенството в сблъсъка е оценено на 19.00Залози за това Кипър да победят се приемат с коефициент 67.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Белгия – Кипър: Двубой статистика

Кипър не е побеждавал в последните си 5 мача срещу Белгия.
Дрис Мартенс има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Белгия. Николас Йоану е с 2 за Кипър.
Белгия не са губили в последните 19 свои домакинства.

Белгия – Кипър: Прогноза

Белгия е вкарала 15 пъти в пет срещи с Кипър, докато посетителите не са успели да постигнат резултат в последните шест сблъсъка между тях. Домакините са отбелязали три гола в три от четирите си домакински мача в тази група и ние поддържаме домакинска победа като наш правилен резултат в тази среща. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com