Бенгалуру – Джамшедпур четвъртък, 21 Декември

Двубоят между Бенгалуру – Джамшедпур ще се проведе на 21 декември (четвъртък) от 16:30 часа в среща от Супер Лига на Индия. ФК Бенгалуру пропусна шанса да резервира своето място в Индийската суперлига с невъзможно представяне на собствената си трева и в крайна сметка да падне с 2-1 срещу Chennaiin.

Коефициентът за победа на Бенгалуру е 1.61. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това Джамшедпур да победят се приемат със ставка 5.50.

Бенгалуру – Джамшедпур:  Двубой статистика

Това е първата среща между Бенгалуру и Джамшедпур, тъй като бившият е отбор, прехвърлен от I-лига и Jamshedpur е новопостроен франчайз от нула.

Бенгалуру – Джамшедпур: Прогноза

Проблемите на Jamshedpur остават в целите и не виждаме промяна в плана им за игра в четвъртък вечер. Вероятно ще излязат с отбранителен план, надявайки се да затворят опонентите си.

Но Бенгалуру, макар и с малките си мачове, все още са най-добрата страна в лигата и трябва да закрепят трите точки, без да се налага да се забърквате.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Бундеслига II от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG