Беневенто – Болоня събота, 26 Август

Двубоят между Беневенто – Болоня ще се проведе на 26 август (събота) от 19:00 часа в среща от новия сезон на Серия А на Италия. След тесни загуби Беневенто ще се надява да се прегрупира, тъй като приветства Болоня за дебютния си мач в събота вечер.

Коефициентът за победа на Беневенто 2.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Залози за това Болоня да победят се приемат със ставка 2.75.

Беневенто –  Болоня: Двубой статистика

Болоня загуби последните си три мача в Серия А. Това ще бъде първата среща между двете страни.

Беневенто – Болоня: Прогноза

Беневенто все още се примирява с новата си обстановка и естествено ще отнеме време, за да се адаптира. Очевидно ще бъде трудно за тях да поддържат чиста врата. Въпреки това те успяха да отбележат в по-голямата част от домакинските си мачове през миналия сезон, така че се очаква да отбележат цел тук – особено, тъй като Болоня е отстъпила почти 80% от пътните си екипи. Все пак Беневенто вкара доста добра смяна срещу Сампдория – друг отбор, който не е бил най-последователен и може би е само един от най-добрите в Болоня. Да, те загубиха мача, но и това не беше пълно унижение. Те просто може да са в състояние да си осигурят най-малко една равенство. Затова ние правим с двоен шанс за дебютанти тук.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG