Беневенто – Милан, 3 декември

Двубоят между Беневенто – Милан ще се проведе на 3 декември (неделя) от 13:30 часа в среща от Серия А на Италия. Мачът би трябвало да бъде директна победа за гостите. Милан избра да раздели пътя си с Винченцо Монтела, след като Диаволо попадна с разочароващо 0-0 срещу Торино миналата седмица и тази игра със сигурност ще бъде перфектната възможност новият мениджър да стъпи на крака, преди да възникнат по-трудни предизвикателства.

Коефициентът за победа на Беневенто e 8.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Залози за това  Милан да победят се приемат със ставка 1.36.

Торино – Аталанта: Статистика за Н2Н двубои

Беневенто са изгубили всички мачове този сезон и не са успели да отбележат в осем от тях.
Le Streghe загубиха всичките си седем домакински мача.
Беневенто и Милан не са се срещали преди в Серия А, Серия Б или Копа Италия.
Беневенто загуби последните си 14 мача.
Беневенто допусна най-малко 2 гола в последните си 5 домакински мача.
Има над 2.5 гола в последните 5 домакински мача на Беневенто .
Последното равенство при гостуване в лигата за Милан бе през май: оттогава Росонерите са отбелязали три победи и пет загуби.

Прогноза

Беневенто са вкарали в 4 от последните си пет мача, но въпреки това са допуснали поне два гола в последните си пет мача. Докато Милан все още не е защитен, все пак домакините могат да вкарат гол, но едва ли Росонерите ще загубят мача.

Над 2.5 гола 
Милан да победи

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG