Бенфика – Порто събота, 01 април

Двубоят от Примейра Лига на Португалия между Бенфика (като домакини) и Порто ще се проведе на 01 априк (събота) от 22:30ч българско време.

Междувременно, залози за победа на Бенфика в събота се приемат при коефициент от 2.4. Равенството се оценява с коефициент от 3.1. Шансовете на Порто да спечелят трофей през настоящата кампания са оценени на 3.1.

Ден 27-ми, вероятно би могъл да ни подскаже кои ще са новите португалските шампиони. Претендентите ще поемат помежду си в първия ден на месец април в Ещадио да Луж.

Двете страни ще влязат в мача при хлъзгав терен след последния кръг срещу Пасош де Ферейра де и Витория Сетубал.

Домакините са в по-добра позиция ясно в горната част на таблицата и тяхната победа вероятно ще затвори конкурса.

Бенфика

Футболистите на Руи Вотория претърпяха опустошително поражение 4-0 от Борусия Дортмунд в Сигнал Идуна Парк. За да бъдат елиминирани от квалификациите за Шампионската лига.

Орлите вече могат да бъдат напълно фокусирани към заглавието на вътрешната кампанията. Костас Митроглоу, който отбеляза най-много 14 гола досега през сезона, ще бъде основната заплаха за Порто в събота вечер.

Основната сила на Бенфика като цяло е защитата. Тя допусна само една-единствена цел в последните шест мача.

Порто

Порто са били в една невероятна форма на атакуващ отбор след като вкара най-много 11 гола над Ароука и Насионал.

Бенфика срещу Порто: двубой

Порто са традиционно много труден съперник за Бенфика и Нуно Еспирито Санто ще се надява да изгради върху него с пети пореден мач без загуба срещу орлите.

Порто има 28 победи в 54 мача и са претърпели една единствена загуба срещу Бенфика в последните две години.

Последната среща завърши с 1-1 през ноември миналата година в Драгао. Също така е важно да се отбележи, че четири от последните пет двубоя между два от най-големите отбори в Португалия приключи с по-малко от три гола.

Бенфика срещу Порто: Прогнози

И двата отбора са много силни напоследък и когато добавяте доста стегнати тела в последните няколко срещи, ние просто нямаме друг избор, освен да подкрепим среща под 2.5 гола.

 Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save