Бенфика – Авеш петък 10 Януари

Двубоят между Бенфика – Авеш ще се проведе на 10 Януари (петък) от 21:00 часа в среща от Примейра Лига на Португалия. Benfica са спечелили десет от последните си дванадесет мача срещу Aves, като останалите два мача завършват наравно. Домакините също са запазили четири празни мрежи в последните си шест срещи с Aves.

Коефициентът за победа на Бенфика е 1.083. Равенството в мача е оценено с 11.00. Коефициентът за победа на Авеш е 21.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бенфика – Авеш: Статистика Н2Н

Статистиката на Sl Benfica като домакин този сезон: 7-0-1.
Sl Benfica нямат загуба в последните си 11 мача.
Sl Benfica не са губили в последните 9 свои домакинства.

Бенфика – Авеш: Прогноза

Уверени сме, че Бенфика ще спечели в петък и предвиждаме краен резултат от 3-0. Домакините не са загубили нито един от последните си дванадесет мача срещу Aves, а посетителите са в долната част на таблицата и имат поражения във всичките си гостуващи мачове до този момент. Benfica са допуснали голове само в един от домакинските си мачове този сезон и е малко вероятно да се изправят срещу страна на Aves, която е вкарала само 8 гола като гост. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com