Берое разби с 6:0 градския си съперник Верея

Берое разби с 6:0 градския си съперник Верея в мач от 16-ия кръг на Първа лига. Играчите на Александър Томаш не оставиха съмнения, че са по-класният тим на Стара Загора и пометоха съперника си. С хеттрик се отчете националът Борислав Цонев, а на два пъти се разписа Мартин Камбуров. Вандерсон Виана пък започна головият празник, откривайки резултата.

Срещата започна по-добре за гостите и те на няколко пъти стигнаха до опасни атаки пред Душан Перниш, но така и не успяха да застрашат сериозно стража. Постепенно домакините изравниха играта и в 15-ата минута стигнаха до откриване. При един дълъг пас на Камен Хаджиев левият бек на Верея Теофилос Корупис не прецени добре топката, като се опита да върне към Богомил Цинцарски и Вандерсон Виана изпревари стража, за да го прехвърли и да отбележи на опразнената врата.
В 40-ата минута резултатът стана 2:0 в полза на Берое. Борислав Цонев нахлу в наказателното поле и върна назад към Камбуров, който без да се бави с мощен шут отбеляза второто попадение за тима си.
В 54-ата минута резултатът вече стана 3:0 в полза на домакините. Грешка в отбрната на Верея позволи на Владимир Гаджев да отркадне топката, след което да подаде на Борислав Цонев сам срещу вратаря, който хладнокръвно вкара трето попадение.
Скоро дойде и четвъртият гол за домакините. Меска проби по десния фланг и намери Цонев в малкото наказателно поле, който с едно докосване прати топката в мрежата за втори път от негово име.
Последваха по-спокойни минути, в които гостите можеха да намалят резултата, след като Здравко Илиев остана очи в очи с Перниш, но спаси. В края на мача обаче паднаха още две попадения във вратата на Верея. В 87-ата минута Леони центрира по земя към Цонев, който оформи хеттрика си. В самия край на мача пък Цинцарски повали полузащитника в наказателното поле и Камбуров оформи крайното 6:0.
В класирането Берое в момента се намира на четвърта позиция с актив от 28 точки. Верея от своя страна остава на дъното с едва пет.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.