Бетис постигна изразителна победа с 4:0 срещу Леванте bet365

Сенационният успех като гост на Реал Мадрид фокусира вниманието върхи отбора на Бетис, който се представя силно от началото на сезона в Ла Лига. Момчетата на Кике Сетиен побързаха да затвърдят добрите впечатления и тази вечер постигнаха изразителна победа с 4:0 срещу Леванте.

Всички попадения паднаха след почивката, а севилският тим вече е на 5-о място в класирането.

Преди този мач Леванте имаше само едно поражение, а през първото полувреме отборът от Валенсия беше напълно равностоен. Капитанът Хоакин пропусна най-чистото положение за Бетис до почивката, но след нея „зелено-белите“ се развихриха. В 47-ата минута Антонио Санабрия засече с глава центриране от десния фланг и откри резултата. Само 8 минути по-късно Фабиан Руис Пеня прекоси половината терен и с много премерен удар вкара за 2:0.
В 65-ата минута Серхио Леон завърши поредната скоростна атака на домакините с трети гол, а последното попадение за разгромния успех отбеляза отново Санабрия. Парагваецът беше изведен в наказателното поле и пусна топката под плонжа на Раул Фернандес.

Бетис има 12 точки след третата си поредна победа, а Леванте е с 9 и заема 8-о място в класирането.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.