Бешикташ – Гьозтепе петък 23 Август

Двубоят между Бешикташ – Гьозтепе ще се проведе на 23 август (петък) от 20:30 часа в среща от Супер Лига на Турция. Подгласниците от миналия сезон Бешикташ бяха изпаднали в шок, разтревожени от началото на сблъсъка си със Сиваспор, като последният пропусна три безотговорни гола покрай тях.

Коефициентът за победа на Бешикташ е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Гьозтепе е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бешикташ – Гьозтепе: Двубой статистика

Бешикташ ЖК не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Като домакин, Бешикташ ЖК не е губил от Goztepe в последните 3 срещи помежду им.
Бешикташ ЖК не са губили в последните 11 свои домакинства.

Бешикташ – Гьозтепе: Прогноза

Само едно от последните им шест пътувания до това място видя, че далечната страна не успява да намери задната част на мрежата. Имайки предвид, че Гьозтепе вкара и два пъти в последните си два мача, очаквайте голове до края на деветдесет минути. bet-bg

Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света с bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Super Lig можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Евро 2020, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com