Бешикташ – Порто вторник, 21 Ноември

Двубоят между Бешикташ – Порто ще се проведе на 21 ноември (вторник) от 19:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Бешикташ се нуждае от точка срещу Порто, за да прокара стадия „нокаут“ на Шампионската лига, а португалските гиганти имат възможността да разстроят плановете на турците.

Коефициентът за победа на Бешикташ е 3.20Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Залози за това Порто да победят се приемат със ставка 2.50.

Бешикташ – Порто: Двубой Статистика

Победата с 3:1 в първия мач е първата победа на Бешиктас срещу Порто, след като загуби три от предходните четири, а останалата част завършиха с равенства.

Порто спечели при предишните си две посещения в Бешикташ. Бешикташ също не спечели домакинска победа срещу португалски опоненти, 2 равенства и 3 загуби в пет мача.

В същото време Порто е непобеден в далечни срещи в Турция с 3 победи и равенство от четири мача.

Бешикташ – Порто: Прогноза

Бешиктас няма най-доброто от сезоните в турнира Супер Лига. Те имат само 6 победи от 12-те си мача досега и са на трето място в класацията. Въпреки това, тяхната форма в Шампионската лига е напълно противоположна и прилича на отбора, който е способен да донесе победния удар срещу установените отбори, когато се очаква най-малко.

Формулата на Порто бе вдигната след поражението в Лайпциг на третия кръг от състезанието. Те спечелиха инерция и увереност с 6 мача без загуба и 5 победи в него. Ето защо очакваме те да донесат още едно силно представяне и да спечелят победа, за да направят крачка напред в надпреварата за квалификация.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG