Бешикташ – Фенербахче четвъртък, 01 Март

Двубоят между Бешикташ – Фенербахче ще се проведе на 01 март (четвъртък) от 19:30 часа в среща от Купата на Турция. Високотехническите мачове на Истанбул Бешикташ и Фенербахче са настроени за още едно дерби със самочувствие само четири дни след сблъсъка им в Super LIg.

Коефициентът за победа на Бешикташ е 1.95. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Коефициентът за победа на Фенербахче е 3.80. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Бешикташ – Фенербахче:  Двубой статистика

Черните орли са разширили поведението си в H2H вратовръзката с Фенербахче до шест победи преди 281-вата среща на H2H между двамата съперници.

У дома Бешиктас спечели 69 и загуби 37 от 139 срещи с жълтите канарчета.

Четири от последните шест мача между двете страни видяха по-малко от три гола.

 

Бешикташ – Фенербахче: Прогноза

Въпреки че сблъсъка в състезанието преди четири дни видя 7 гола. Очакваме много по-строга афера, когато двата отбора се срещнат в полуфинала на купата.

Кокаман ще опита да паркира автобуса този път и смятаме, че тази стратегия би могла да работи добре за Фенер, които са подобрили отбранителните си дисплеи в края на краищата (ако пренебрегнем споменатата загуба за Бешикташ).

Стойността е в подкрепа на равенството, докато основното ни залагане ще бъде под 2.5 гола.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и Новини за Купата на Турция от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG