Бешикташ – Фенербахче 25 Февруари

Двубоят между Бешикташ – Фенербахче ще се проведе на 25 февруари (неделя) от 18:00 часа в среща от Супер Лига на Турция. Домашната страна ще дойде в този мач като ранено животно след безмилостно разтърсване у дома от Байерн Мюнхен.

Коефициентът за победа на Бешикташ а е 2.15. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30Коефициентът за победа на Фенербахче е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Бешикташ – Фенербахче:  Двубой статистика

В предишните 5 срещи между тези два гиганта в Супер Лига Бешикташ не спечели никакъв мач. Фенербахче спечели три пъти, докато в останалите 2 мача имаше равен резултат.

Бешикташ – Фенербахче: Прогноза

Е, всички трябва да се съгласят с нас, че тази игра е трудно да се предвиди. И двата отбора ще се стремят да направят впечатление и да се възползват от трите точки. Това прави всяка страна да има възможност да спечели този мач. Също така не можем да изключим факта, че тези два отбора имат тенденция да излязат от срещите си с равенство.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG