Бешикташ – Чайкур Ризеспор 29 Октомври

Двубоят между Бешикташ – Чайкур Ризеспор ще се проведе на 29 октомври (понеделник) от 19:00 часа в среща от Супер Лига на Турция. Отборът във форма Бешикташ е домакин на Ризеспор, който вече има свои собствени изпадащи битки. С 15 точки от девет мача, Бешикташ остава точно на място под квалификациите за Лига Европа.

Коефициентът за победа на Бешикташ е 1.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50Коефициентът за победа на Чайкур Ризеспор 2.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бешикташ – Чайкур Ризеспор: Двубой статистика

Бешикташ ЖК не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Ризеспор нямат загуба в последните си 4 мача.
Статистиката на Ризеспор като гост този сезон: 0-2-2.

Бешикташ – Чайкур Ризеспор: Прогноза

Бешикташ има наистина добра година през 2018 г., особено у дома. Те трябваше да издържат само три загуби във Vodafone Park от януари 2018 г. Две от загубите бяха в европейските състезания. Само един е в Super Lig.

Вкъщи те имаха две отделни печеливши срещи от пет мача, още пет мача без победа и 12-та невиждана поредица. Ще бъде изключително трудно за гостуващия Rizespor да представи впечатляващо представление срещу Бешикташ.

Мачът ще бъде доминиран от местния отбор по целия път. Голове ще бъдат отбелязани със значителна лекота и няма нищо, което безпомощната защита на гостите може да направи.

Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: vodafone, beko, turkish airlanes.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG