Бил Пъркинс в нов облог с Джо Инграм

Двама от най-големите любители на облозите в покер света се насочват към най-новия си облог, т.к. мениджъра на хедж фонд и играч на високите лимити Бил „GASTRADER“ Пъркинс залага срещу Джо „ChicagoJoey“ Инграм, че няма да преплува една миля в океана (една миля се равнява на 1,61 км) . Инграм, който не може да плува, има време до края на септември, за да се научи и ако успее ще спечели $15,000 срещу собствените си $5,000, след като Пъркинс му даде коефициент от 3: 1.

bet365 Вижте онлайн покер залата на bet365 !

Облога се появи в подкаста на Инграм, в който Пъркинс участва за трети път. Дискусията се насочи към предстоящия покер стрийм на Пъркинс „Streamboat 2“, в който отново ще вземат участие и Джейми и Мат Стейпълс, Джеф Грос и Кевин Мартин. Покер стрийма ще се снима от яхтата на Пъркинс на Карибите. Ще можем да видим малко покер, някои облози, малко караоке и като цяло как се наслаждават на живота петимата играчи.

В подкаста хедж фонд мениджъра разказа за текущия облог, който направи последно с братята Стейпълс. Според облога, двамата братя трябваше да достигнат разлика в теглото от 1 паунд в рамките на една година. Към момента на облога Джейми тежеше 305 паунда, а брат му – 134. В момента са в средата на тази година и Джейми е загубил 50 паунда, а Мат е качил 35.

След това Перкинс покани Джо да се присъедини към тях на лодката. Джо отбеляза, че няма да се „качва на никаква лодка“ и разкри, че не може да плува, което накара приятелката на Перкинс да изкоментира, „Това звучи като залог“. Това беше музика за ушите на Пъркинс, който веднага започна да се опитва да склони Джоуи за облог за плуване в океана.

Шефът на хедж фондовете предложи коефициент от 3: 1 за $10k, ако Джо успее да преплува една миля в океана по време на Streamboat приключението. След като първоначално отказваше да бъде вкаран в облог, леко уплашеният Инграм в крайна сметка прие коефициента от 3:1 за $5k, което означава, че той ще спечели $15,000, ако успее да изпълни предизвикателството.

След като вече смени името си с Фелпс, може би Джо трябва да помисли да покани олимпийска легенда Майкъл Фелпс, за да го тренира. Фелпс е огромен покер фен и е приятел (с кой друг) с Фил Хелмут. Засега обаче изглежда, че Джо получава съвети от колегата си и приятел от високите лимити Джейсън „carrycakes“ Mo в басейн в Лас Вегас.

 

 

bet365

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!

Bet365 гарантира за най-добрите коефициенти в конния спорт. Най-добри Коефициенти важи за всички състезания в Северна Америка, за които предлагат залози за Победа и Подсигурен Залог. Когато заложите, има коефициент за Вашата селекция – и ако НК е по-голям, те ще платят по-висок коефициент! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, сингъли и множествени залози, както и залози Шоукаст, за които се предлага фиксиран коефициент. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 Ви платщат по 5.00!