Бирмингам – Норич Сити 4 август

Двубоят Бирмингам – Норич Сити от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 4 август (събота) от 16:00 часа. Два познати отбора се изправят един срещу друг в началото на първенството на EFL. И двамата не успяха да впечатлят миналия сезон и ще се надяват да се похвалят с нещо през тази година.

Коефициентът за победа на Бирмингам е 2.60 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на Норич Сити е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бирмингам – Норич Сити: Статистика Н2Н

Миналия сезон Норич спечели двубой с чист лист
Норич спечели последните си 3 мача срещу Бирмингам, като запази чисти листове във всички от тях
Най-малко 1 отбор не успя да вкара в последните 5 срещи

Прогноза

Бирмингам и Норич получиха много равенства миналия сезон с резултати от 0 до 0 или 1-1. Домакините вероятно ще бъдат по-щастливи, за да избегнат поражение, докато Канарските острови ще натискат малко напред. Тази игра вероятно ще бъде решена с 1 или максимум 2 гола.

Под 2.5 гола

Норич 0.0 Азиатски хендикап

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG