Бирмингам Сити – Кардиф, 13 октомври

Двубоят Бирмингам Сити – Кардиф от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 13 октомври (петък) от 21:45 часа. Бирмингам е домакин на устремените Кардиф в отчаяно търсене на  точки. Посетителите са на върха на класирането и ще се надяват да запазят мястото си. Срещата дава шанс на новопостъпилия  Стив Котерил да докаже заявката си за успех на Бирмингам.

Вероятността Бирмингам  да спечелят е оценена с коефициент 3.40 в bet365.  Равенство в мача е оценено с 3.50.  Залози за победа на Кардиф се приемат със ставка 2.25.  

Бирмингам Сити – Кардиф: Статистика

Бирмингам спечели само една игра в последните 10 срещи между отборите, докато Кардиф има 4 спечелени срещи.

Последните 3 мача завършиха като равенство, и така Бирмингам е без загуба в 4 мача срещу Кардиф, спечели 1 и има 3 равни.

Само една игра в последните 10 завърши с над 2.5 гола.

Бирмингам Сити – Кардиф: Прогноза

След разочарованието в последните седмици Кардиф ще се опита да вземе 3 точки. От другата страна Бирмингам имат надежди като  домакини и няма да се откажат без да се бият. Все още Кардиф има предимство в класа и формата на отбора, като запазването на първото им място е приоритет.

Като се има предвид историята между отборите, игра с нисък брой вкарани голове изглежда прилична опция. Бирмингам в 8 от 11 мача този сезон е с по-малко от 2,5 гола, докато Кардиф в половината от игрите си е с по-ниския брой голове.

Победа за Кардиф  и

под 2,5 гола в мача

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG