Бирмингам Сити – Родъръм Юнайтед 6 октомври

Двубоят Бирмингам Сити – Родъръм Юнайтед от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 6 октомври (събота) от 17:00 часа. И двата отбора имат една ясна цел през този сезон – оцеляването в лигата.

Коефициентът за победа на Бирмингам Сити  е 1.70 .  Равенството в мача е оценено с 3.80.  Коефициентът за победа на Родъръм Юнайтед  е 5.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бирмингам Сити – Родъръм Юнайтед: Статистика Н2Н

Родъръм не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Бирмингам нямат загуба в последните си 7 мача.
Статистиката на Родъръм като гост този сезон: 0-0-5.

Прогноза

Това е много важна среща и за двете страни. Ще има изнервени ситуации вероятно и отборите ще са предпазливи. Не трябва да има много голове, освен ако нещо не се случи рано – червена картон или гол. От гледна точка на крайния резултат Бирмингам изглежда като фаворит, тъй като Милърс са доста зле  далеч от вкъщи.

Бирмингам да спечели

Под 2.5 гола

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG