Блейзърс също ступаха Кливланд

Кливланд записа втора поредна и общо десета загуба за сезона. След като бяха надиграни при гостуването си в Юта, сега Кавалиърс отстъпиха и срещу Портланд далеч от дома, този път с цели 16 точки разлика – 86:102. Шампионите са в разгара на поредица от шест последователни визити, като спечелиха първите две (Бруклин и Финикс), сега инкасираха две поредни поражения, а последните два мача са в Калифорния – срещу Сакраменто и Голдън Стейт.
Деймиън Лилард не бе на обичайната си висота, но това не бе проблем, защото Си Джей МакКълъм вкара 27 точки (5/10 от тройката), а Алън Краб се включи с 24 точки от пейката. Лилард завърши с 14 точки и 3 асистенции, докато Еван Търнър овладя 8 борби и даде 11 завършващи подавания.

Мо Харклес с 13 точки и Ал-Фарук Амину с 11 и 13 борби бяха другите важни фактори за осемнадесетата победа на Трейл Блейзърс.

ЛеБрон Джеймс вкара 20 точки, овладя 11 борби и напрваи 4 асистенции, но сгреши 5 пъти – 1/3 от общия брой грешки на Кавс. Джеймс задмина Тим Хардауейс и вече е №15 във вечната ранглиста на най-добрите подавачи. Кевин Лав със 17 точки и Кайри Ървинг с 11 бяха останалите играчи, преминали границата от 10 точки, а шампионите стреляха доста слабо – 34.1%.

Кайл Корвър вкара едва 2 точки за 25 минути и след два мача за новия си отбор продължава да търси първата си тройка с екипа на Кливланд, след като е 0/5 в дебютните си два двубоя.

Треньорът на домакините Тери Стотс записа победа №200 начело на отбора от щата Орегон. При последната среща между двата тима Кевин Лав подпали Портланд с 34 точки за една част, а днес реализира двойно по-малко за целия двубой.

Доверете се на най- добрите коефициенти и предлоцения за залози само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света Bet365 Livescore.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

bet365