Блякбърн – Бирмингам 15 декември bet365

Двубоят Блякбърн – Бирмингам от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 15 декември (събота) от 17:00 часа.  Блекбърн е домакин на Бирмингам на Ewood Park. Домакинът има предимство в тази среща. Статистиката H2H показва ясно добрата форма на домакините.

Коефициентът за победа на Блекбърн Роувърс   е 2.45. Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на Бирмингам Сити е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Блякбърн – Бирмингам: Статистика Н2Н

Статистиката на Блекбърн като домакин този сезон: 4-5-1.
Преди година Бирмингам бяха номер 22 в класирането с 16 точки. Сега са номер 9 с 30 точки.
Като домакин, Блекбърн не е губил от Бирмингам в последните 3 срещи помежду им.

Блякбърн – Бирмингам: Прогноза

Домакинът има предимство в тази среща.  13 от последните 15 победи принадлежат на Блякбърн.

Блекбърн бе непобеден в 18 от последните си 24 мача. Екипът е по-плашеща перспектива у дома. Те са загубили само две от последните си 21 срещи у дома.

Бирмингам не е вкарал гол в четири от последните си шест мача. Като гост те останаха без победа в 15 от последните си 20 опита.

Блекбърн никога не е пропускал да отбележи срещу Бирмингам, на този стадион. Бирмингам отбеляза в последните си шест мача подред. Също така успяха да се класират в 12 от последните си 13 мача.

И двата отбора да вкарат: ДА   bet-bg.com

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG