Блякбърн – Хъл Сити, 6 януари

Двубоят между Блякбърн – Хъл Сити ще се проведе на 6 януари (събота) от 17:00 часа в среща от ФА КъпБлякбърн може да се върне в Чемпиъншип в края на този сезон ако спечели промоция. Отборът засили темпото си след бавен старт и  е без загуба в последните си 14 мача, с 8 победи и 6 равенства.

Коефициентът за победа на Блякбърн е 2.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Залози за това  Хъл Сити да победят се приемат със ставка 3.40.

Блякбърн – Хъл Сити: Н2Н статистика

Хъл са без загуба  в последните три мача срещу Блякбърн, имат 2 победи и 1 равенство. Но Блякбърн беше без загуба в предишните 5 h2h сблъсъци – с 3 победи и 2 равенства.

Последните шест срещи между отборите завършиха с по-малко от 2 гола.

И двата отбора отбелязаха само в 1 от тези 6 мача.

Прогноза

Блякбърн са отборът във форма и играят пред феновете си у дома, което е допълнително предимство. Хъл в момента не са в добра  форма и изглежда, че няма бързо да оправят цялостната си лоша форма.

Също така си струва да отбележим, че Хъл загуби срещу отбора от Лига 1 Донкастър  в мач за  Купата на Лигата по-рано този сезон.

Можем да очакваме силен сблъсък, в който Блякбърн трябва да спечели с малка разлика.

Младият полузащитник Брадли Дак е отличен представител на Роувърс този сезон, след като вкара 10 гола в 22 изяви. Той е нашия избор да вкара гол по всяко време.

Блякбърн да спечели

Под 2.5 гола

Брадли Дак да вкара по всяко време

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от FA Cup са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG