Блякпул – КПР вторник 25 Септември

Двубоят Блякпул – КПР от Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 25 септември (вторник) от 21:45 часа на стадион „Блумфийлд Роуд“. Блякпул ще се надява да запази мечтата си за Лигата във вторник вечерта, когато приемат шампиона КПР в битката за четвъртия кръг на състезанието.

Коефициентът за победа на Блякпул е 3.20 в bet365. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на КПР е 2.30. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Блякпул – КПР: Статистика Н2Н

Блякпул не са губили в последните 5 свои домакинства.
Последната домакинска победа на Блякпул срещу КПР бе през 2007.
По време на последните 6 срещи с Блякпул като домакин, Блекпул спечели 1 пъти, при 1 равенства и 4 победи за КПР. Головата разлика е 11-4 в полза на КПР.

Блякпул – КПР: Прогноза

Въпреки това, Стив Макларън все още може да се задоволи с ясното покачване на формата, която неговите мъже показаха през последните няколко седмици, след като направиха ужасно начало на новата кампания.

Екипът вдигна нивото на защитата. Те влизат в тази среща само с два гола, допуснати в последните четири мача. Тъй като Блякпул се бори за голове през миналата година, трябва да признаем стойността на коефициентите, които се предлагат на посетителите да запазят мрежата си празна.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от FA Cup са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Официални спонсори на EFL са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG