Болоня – Дженоа неделя 10 Февруари bet365

Двубоят Болоня – Дженоа от  Серия А на Италия ще се проведе на 10 февруари (неделя) от 13:30 часа. Синиша Михайлович направи дебют на мечтата си на пейката в Болоня, като I Rossoblu спечели огромна победа с 0: 1 над Интер в Стадио Джузепе Меаца миналия уикенд.

Коефициентът за победа на Болоня е 2.20Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Дженоа е 3.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Болоня – Дженоа: Статистика Н2Н

Федерико Сантандер е голмайстора на Болоня с 6 гола. Krzysztof Piatek има 13 гола за Дженоа.
Артеро Калабрези има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Болоня. Доменико Кришито е с 8 за Дженоа.
Болоня са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Болоня – Дженоа: Прогноза

През миналия уикенд Болоня направи супер силна отбранителна кампания, когато запазиха мрежата си празна срещу Интер. Това беше чудесен отговор на предишното 0-4 поражение от Фрозиноне.

Домакините определено ще се стремят да изградят подобно представяне и да задържат мрежата си празна за втори пореден път срещу Дженоа.

Il Grifone като цяло открива цели, които трудно можеше да се постигне в последно време. Те не успяха да вкарат нито един гол в три последователни мача, но успяха да подобрят този рекорд в последните два кръга.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG