Болоня – Киево 08 Април bet365 it

Двубоят Болоня – Киево от  Серия А на Италия ще се проведе на 08 април (понеделник) от 21:30 часа. Два отбора от последните три в Серия А се срещат в понеделник, като само един от тях все още е в битката за оставане. Киево е със 17 точки, преди да направи това пътуване, което подсказва, че те са на ръба да се оттеглят в Серия Б.

Коефициентът за победа на Болоня е 1.50Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Киево е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Болоня – Киево: Статистика Н2Н

Киево не е побеждавал в последните си 11 срещи.
Статистиката на Киево като гост този сезон: 0-6-9.
Преди година Болоня бяха номер 11 в класирането с 35 точки. Сега са номер 18 с 27 точки.

Болоня – Киево: Прогноза

Очакваме Болоня да се възползва максимално от тази възможност, като Киево загуби девет от последните си 15 пътувания. Посетителите загубиха четири от последните си пет, доставяйки 13 гола по това време. Те са отбелязали най-малко два гола в 80% от пътуванията си, докато в осем от деветте си загуби са били повече от 1.5 гола. Болоня са отбелязали поне два пъти в домакинските си победи, така че подкрепяме Болоня да спечели с над 1.5 гола в играта.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie A можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com