Болоня – Кротоне вторник 04 Декември bet365

Двубоят Болоня – Кротоне от Купата на Италия ще се проведе на 04 декември (вторник) от 19:00 часа. Както Болоня, така и Кротоне не се представиха добре в съответните си дивизии, които влизат в последния си 16-ти кръг в „Копа Италия“ във вторник вечерта в стадион Ренато Дал’Ара.

Коефициентът за победа на Болоня е 1.70. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Кротоне е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Болоня – Кротоне: Статистика Н2Н

Болоня не е побеждавал в последните си 7 срещи.
ФК Кротоне не е побеждавал в последните си 6 срещи.
ФК Кротоне са в серия от 3 поредни загуби.

Болоня – Кротоне: Прогноза

Посетителите ще влязат в най-важната среща с ниска степен на доверие. Те не са печеливши в последните пет мача. Всъщност те спечелиха само едаинот последните десет мача в отбора на Серия Б. Масимо Оддо срещат трудности да реализират голове, тъй като в последните четири изявления на лигата те се отбелязаха само два.

Crotone не се представят добре по време на пътуванията до момента през сезона. Те спечелиха един и загубиха пет от шест мача от Серия Б по пътя, като има само три гола в този процес. Последният от неуспехите дойде миналия понеделник, когато Ил Питагорич падна с 0:1 вкъщи срещу съперника си Косенца (току-що се присъедини към Серия Б от третото ниво на италианския футбол).

Посещението на Кротоне е огромен шанс за Болоня да стигне до четвъртфинала и допълнително да засили доверието пред важните срещи от Серия А преди празничния период.

Официални спонсори на събитието са:  Nike, Mazda, Samsung, Rexona.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG