Болоня – Сампдория събота 20 Април

Двубоят Болоня – Сампдория от  Серия А на Италия ще се проведе на 20 април (събота) от 16:00 часа. Болоня са в битка за изпадане през този сезон и в момента седят на 17-то място само на 2 точки над Емполи. Те се отправят в тази игра след загуба от 4:1 в Atalanta – единственото поражение в последните им 6 мача.

Коефициентът за победа на Болоня е 2.20Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Сампдория е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Болоня – Сампдория: Статистика Н2Н

Като домакин, Болоня не е губил от Сампдория в последните 8 срещи помежду им.
Преди година Болоня бяха номер 11 в класирането с 38 точки. Сега са номер 17 с 31 точки.
Болоня са в серия от 3 поредни домакински победи.

Болоня – Сампдория: Прогноза

Болоня се е подобрила напоследък, което е сигурно, но Сампдория са вкарали в 12 от последните си 13 гостувания. Поради тази причина подкрепяме двата отбора да отбележат тук като наш главен съвет. Ние смятаме, че Болоня ще има лека преднина и очаква феновете да бъдат решаващият фактор, тъй като те ще бъдат в еуфория, благодарение на последните победи и виждаме домакинската победа в тази среща.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com