Болоня – Спал неделя, 15 Октомври

Двубоят между Болоня – Спал ще се проведе на 15 октоври (неделя) от 16:00 часа в среща от Серия А на Италия. Болоня има стабилен старт на сезона и по този начин се намират в горната половина на масата. Росболу са невиждани в последните си четири мача, включително с две поредни победи и имат огромен шанс да направят три поред, докато поемат новопоявилия се Спал в неделя следобед.

Коефициентът за победа на Болоня 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Залози за това Спал да победят се приемат със ставка 5.00.

Болоня – Спал: Двубой Статистика

  • SPAL не успяха да спечелят последните си 5 мача.
  • Имаше по-малко от 2,5 голове в последните 3 мача на SPAL.
  • SPAL не успя да вкара в последните си 3 мача.
  • Има по-малко от 2,5 голове, отбелязани в последните 3 мача на Болоня.

Болоня – Спал: Прогноза

SPAL отново ще се опита да осуети противниците си, няма съмнение за това. Това ще бъде техният план за игра за този сезон, тъй като те се нуждаят от 40 точки, за да избегнат падането. Понякога тя ще се отплати, особено срещу по-малките страни, а понякога и те могат да успеят да държат по-големи отбори на равенство, както изненадващо успяха да направят с Лацио. Търпението ще бъде нареждането на деня за Болоня, но ако Rossoblu може да съборят десетте мъже, техните противници ще застанат зад топката, определено ще излязат на върха в тази.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG