Болоня – Фрозиноне 27 януари bet365

Двубоят Болоня – Фрозиноне от  Серия А на Италия ще се проведе на 27 януари (неделя) от 16:00 часаЧервено – сините нямат победа в последните 7 мача във всички състезания. Те завършиха поредицата от три поредни загуби с 1-1 равенство срещу SPAL. Въпреки това загубите бяха срещу отбори като Лацио, Наполи и Ювентус. 

Коефициентът за победа на Болоня  е 1.65.  Равенството в мача е оценено с 3.75.  Коефициентът за победа на  Фрозиноне е 5.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Болоня – Фрозиноне: Статистика Н2Н

Болоня не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Артеро Калабрези има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Болоня. Камило Чиано е с 5 за Фросиноне.
Фросиноне не е побеждавал в последните си 10 срещи.

Болоня – Фрозиноне: Прогноза

Фрозиноне няма победа в последните десет срещи във всички състезания. Те имат ужасяващ рекорд от 1 победа, 2 равенства и 7 загуби в 10 гостувания в този сезон на Серия А. Мъжете на Марко Барони наистина се бореха за ефективност в последната трета на последните мачове . Frosinone отбеляза само един гол в последните шест мача в лигата.

Под 2.5 гола
Болоня да поддържа чист лист

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG