Болтън Уондърърс – Барнзли, 2 декември

Двубоят  Болтън – Барнзли от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на декември (събота) от 17:00 часа.

Вероятността Болтън  да спечелят е оценена с коефициент 2.37 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.30.  Залози за победа на  Барнзли  се приемат със ставка  3.30.  

Болтън – Барнзли: Статистика Н2Н

Болтън спечели последните си 3 мача срещу Барнзли. Уондърърс също така са без загуба в 10 мача, като последният път, когато Барнзли победиха бе отново през 1998 г. за ФА Къп.

У дома Болтън има 2 победи с чист лист и 3 равенства.

Последният път, когато отборите играха   бе през 2014 г. в Чемпиъншип.

Прогноза

Въпреки тежката загуба срещу Уулвърхемптън Болтън изглежда са във възход. Екипът стабилизира играта си и изглежда по-конкурентен. Те имат добър рекорд у дома през последната седмица и ще се стремят да го запазят така в събота. Те са по- големи фаворити тук.

Барнзли са вкарали в 5 от последните си 6 визити, включително и трудните мачове срещу Уулвърхямптън и Шефилд. Отборът изглежда е в състояние да отбележи, но също така и допуска много голове в замяна, което дава възможност да ползваме залог на пазара за голове в играта.

Болтън 0.0 AH
BTTS: Да

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG