Болтън Уондърърс – Блекбърн Роувърс 6 октомври

Двубоят Болтън Уондърърс – Блекбърн Роувърс от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 6 октомври (събота) от 19:30 часаОчаква ни интересен сблъсък между два отбора с традиции в английския футбол. Както Болтън Уондърърс, така и Блекбърн Роувърс играха във Висшата лига не толкова отдавна, но отпаднаха и дори се настаниха в Лига 1.

Коефициентът за победа на Болтън Уондърърс е 3.40 .  Равенството в мача е оценено с 3.20.  Коефициентът за победа на Блекбърн Роувърс е 2.37. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Болтън Уондърърс – Блекбърн Роувърс: Статистика Н2Н

Като домакин, Болтън не е губил от Блекбърн в последните 6 срещи помежду им.
Джош Магенис има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Болтън. Дараг Ленихън е с 4 за Блекбърн.
Преди година Болтън бяха номер 24 в класирането с 2 точки. Сега са номер 15 с 15 точки.

Прогноза

Тази среща ще бъде леко изнервена. Отборите имат равни точки и са на еднакво ниво по форма. Болтън не са сред най-добрите домакини в лигата, така че Роувърс ще има шансове. Това ще бъде интензивен инструмент и екипите вероятно ще бъдат предпазливи. Все пак можем да се опитаме да използваме силните пърформанси на Блекбърн в наша полза.

Блекбърн 0.0 AH първото полувреме
Под 2.5 гола

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG