Болтън Уондърърс – Нотингам Форест сряда, 24 октомври

Двубоят Болтън Уондърърс – Нотингам Форест от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 24 октомври (сряда) от 22:00 часаБолтън бързо се плъзга надолу в класирането и вече е на 18-то място. Те взеха само 6 точки в последните си 9 мача и с това темпо бързо изпаднаха в зоната на отпадане. За тях е трудно да отбележат и имат само 2 гола в 6 мача. 

Коефициентът за победа на Болтън Уондърърс е 3.60Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на Нотингам Форест е 2.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Болтън Уондърърс – Нотингам Форест: Статистика Н2Н

Като домакин, Болтън не е губил от Нотингам в последните 9 срещи помежду им.
Преди година Болтън бяха номер 24 в класирането с 6 точки. Сега са номер 18 с 16 точки.
Джош Магенис е голмайстора на Болтън с 3 гола. Люис Грабън има 6 гола за Нотингам.

Прогноза

Болтън се озова  на дъното на класирането. Отборът  трудно вкарва голове, а Айтор Каранка ще ги затрудни  още повече. Нотингам са амбициозен отбор и са фаворити да получат всички точки. Екипът обаче трудно запазва чисти листове като гостува и Болтън може да отбележи въпреки лошата си форма.

BTTS: Да

Нотингам 0.0 AH

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG