Болтън Уондърърс – Съндърланд, 20 февруари

Двубоят Болтън Уондърърс – Съндърланд от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 20 февруари (вторник) от 22:00 часа.  Болтън загуби с 2-0 срещу КПР през уикенда и има 2 последователни загуби. Но те вероятно ще бъдат уверени в себе си, защото са без загуба в последните 5 мача у дома с 3 победи и 2 равенства. 

Коефициентът за победа на Болтън Уондърърс е 2.50 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на Съндърланд е  3.10.  

Болтън Уондърърс – Съндърланд: Статистика Н2Н

Съндърланд има добър h2h рекорд срещу Болтън, спечелвайки 6 от последните си 11 срещи, има 3 равенства и загуби само веднъж.

Въпреки това, Болтън започна да дърпа нещата назад и те са без загуба в последните 4 с победа и три равенства.

Обратната среща беше трилър, който завърши с 3-3.

Рекордите на Болтън в последните срещи са впечатляващи, след като те вкараха  поне два пъти в последните си 4 h2h срещи.

Прогноза

Болтън може да се смята за явен фаворит за победа в този мач. Те изглеждат  уверени у дома и са загубили само една среща в първенство за последните 11 мача на стадион „Макрон“. Болтън събраха точки срещу отборите, които се намират в промоционалната игрална зона- „Кардиф“, „Фулъм“ и „Бристол Сити“ .

Обратно на тях Съндърланд е отбор, който се ползва  с ниско доверие. Тази ситуация се дължи на позицията им на дъното на класирането и последната им поредица от   4 мача без победа.

Подкрепяме домакинска победа, която може и да е с малък марж.

Болтън да спечели

Под 2,5  гола

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG