Болтън Уондърърс – Шефилд Уензди, 14 октомври

Двубоят Болтън Уондърърс – Шефилд Уензди от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 14 октомври (събота) от 17:00 часа.  Болтън ше бъде домакин на Шефилд  в отчаяно търсене на точки. Посетителите е малко вероятно да дадат подаръци и ще се борят за всички точки.

Вероятността Болтън да спечелят е оценена с коефициент 4.50 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Залози за победа на Шефилд Уензди се приемат със ставка  1.90.  

Болтън – Шефилд Уензди: Прогноза

Болтън има най-голямото предимство от гледна точка на скорошните сблъсъци между отборите. Има 5 победи за Уондърърс срещу 2 за Уензди  в последните 10 мача между тях.

Болтън разби Шефилд в мач от Купата на лигата  през миналия сезон с победа от 3: 2.

Болтън има 1 победа, 3 равенства и 1 поражение в последните си 5 домакински мача.

Болтън може да има предимство при директните сблъсъци, но тяхната текуща форма и способности са на ниско ниво. Екипът не спечели нито една точка у дома, като загуби 5 поредни мача и това е перфектна възможност Шефилд да набере още по-голяма скорост след последната важна победа. Болтън има сериозни проблеми пред вратата и противопоставянето на силна отбранителна линия няма да е лесно за тях.

Победа за Шефилд

Победа за Шефилд при 0 за Болтън –  коефициент 3.10 с Bet365

И двата отбора да вкарат: НЕ

Победа за Шефилд и под 2,5 гола – коефициент 4.00 с Bet365

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG