Болт разкрива част от личния си живот

Юсейн Болт разкрива част от личния си живот в откровено интервю за британското издание на GQ. Най-бързият мъж на планетата говори за мотивацията и плановете си, за религия и Манчестър Юнайтед и по редица други теми извън леката атлетика.Усещам го, когато пътувам до отдалечени места, като Кения, и хората ме познават. Чувствах се странно, когато се случваше в началото.

Кое е последното място, на което си бил и не са те познали?
– Изненадващо, най-малко ме разпознават в Съединените щати. В Щатите леката атлетика не е толкова популярна. Някои ме разпознават, но много не го правят.

– От колко селфита си бил част?
– Много. Откакто измислиха селфитата, това е най-лошото нещо. Вече много рядко ми искат автографи, винаги са селфита.

– Чувстваш ли, че хората си мислят, че те притежават?
– В Ямайка със сигурност.

– Бях изумен, когато в книгата ти разказваш как са те освирквали, но разбрах, че в Ямайка е така. Ако загубиш в Рио, ще те освиркват ли?
– Не мисля, че ще ме освиркват, но ако не са доволни от представянето ти или мислят, че не даваш всичко от себе си, ще ти го покажат.
– Кога?
– По-близо до 40, отколкото 30.

– Наистина ли жените буквално ти се хвърлят?
– (смее се) Правят го. Трябва да казваш в повече случаи „не“, отколкото „да“. Трябва да си внимателен, особено в Англия. Може да бъде страшно. Те изпращат жени и им казват: „Стигни до Юсейн Болт“. Кара те да се чувстваш нервен. Може да е някоя много мила, невинна, но ти си на нокти. Не е хубаво.

– Колко допинг теста са ти правили тази година?
– Девет, мисля.

– Мо Фара сподели, че понякога не може да се изпикае?
– Случи ми се веднъж. Беше в самото начало на кариерата ми, не знаех много за допинг тестовете. Изпиках се точно преди състезанието и искаха да ме тестват след него и не можах. Стоят там цяла нощ, затворих стадиона. Просто не бях пил достатъчно течности.

– Кога за последно не успя да заспиш?
– Всеки път, когато трябва да ставам рано, не спя добре.

– Но не лежиш и се тревожиш за нещо?
– Не за неща, свързани с леката атлетика. За други неща се случва.

– Кой е най-великият представител на Ямайка – ти или Боб Марли?
– Боб Марли всеки път. Той просто е над всички.

– Ами, ако спечелиш девет златни медала?
– Ммм, това е разговор. Не. За мен е чест, ако хората ме поставят в една категория с него. Спомням си, когато бях на 14, бях на състезание в Унгария. Отидох на концерт и там изпълняваха песни на Боб Марли. Помислих си: „Уау, той е толкова специален“. Всеки път Марли.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.