Бордо – Монако 24 Неделя Ноември

Двубоят между Бордо – Монако ще се проведе на 24 Ноември (неделя) от 16:00 часа в среща от Лига 1 на Франция.

В средата на класирането борбата е голяма. Четири отбора от класирането са разделени само с по една точка.

Коефициентът за победа на Бордо е 3.25. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Монако е 2.25 Вижте пълната футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера

Бордо – Монако: Статистика Н2Н

  • Джими Бриан е голмайстора на Бордо с 4 гола. Висам Бен Йедер има 9 гола за Монако.
  • Мачове от миналия сезон: 2-1 (Бордо домакин) и 1-1 (Монако домакин).
  • По време на последните 26 срещи с Бордо като домакин, Бордо спечели 14 пъти, при 3 равенства и 9 победи за Монако.

Бордо – Монако: Прогноза

Монако спечели още една победа, точно преди международната пауза, като победи Дижон с 1: 0. Те спечелиха шест от последните си осем мача, но има причина за безпокойство, тъй като пет от тези победи дойдоха на собствен терен като домакини. Страната на княжеството спечели само една от своите гостувания в този сезон.

Бордо вкара два пъти в четири от последните си шест домакински мача. Нашата прогноза за мача е домакините да победят. Предвиждаме 2-0 за домакините. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com