Борнемут – Брайтън петък, 15 Септември bet365

Двубоят между Борнемут – Брайтън ще се проведе на 15 септември (петък) от 22:00 часа в мач от Висшата лига на Англия. Натискът се надига над Еди Хоу, когато черешите паднаха до четвъртото поредно поражение срещу Арсенал миналия уикенд. Победата на масата от 3-0 се разказва най-много за безпорядъка им, но поражението би могло да бъде по-унизително, ако не бяха брилянтни спасяваноия от Асмир Бегович.

Коефициентът за победа на Борнемут е 2.20Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30Залози за това Брайтън да победят се приемат със ставка 3.70.

Борнемут – Брайтън: Двубой статистика

Това е първата среща от Висшата лига между Борнмът и Брайтън.

Борнемут не е победен в последните пет срещи с Чайките с 3 победи и 2 равенства. Това включва победа от типа „Шампионска кампания“ на Cherries за 2014/15.

Брайтън постигна само една победа в 7-те си посещения в Борнмът, изравни 2 и загуби 4.

 

Борнемут – Брайтън: Прогноза

Очаквайте спокойна афера, тъй като Борнемут иска да се върне към печелившияпът и да избегне бедствие. Техният приоритет ще бъде да се избегне поражение и следователно внимателно стартиране на мача е много вероятно.

Междувременно, Брайтън вероятно ще даде приоритет на защитата, за да избегне незабавното поражение, след като регистрира първата си победа в сезона преди 5 дни. Неудовлетвореният отбор срещу Борнмът е друг фактор, който ги кара да го направят.

Следователно, целите ще бъдат премиерни, а пазарите под 2.5 гола изглеждат най-добрият вариант за това. И за резултати на пълен работен ден, Борнемут може и да се справи добре, за да избегне поражение тук.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG