Борнемут – Брайтън 05 Януари bet365

Двубоят Борнемут – Брайтън от Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 05 януари (събота) от 14:30 часа. Борнмут е домакин на Брайтън в 3-тия кръг от купата на Английската на Vitality Stadium. Играта се провежда в събота. Брайтън е 13-ият отбор в таблицата на Висшата лига и е поставил 25 точки на дъската. 

Коефициентът за победа на Борнемут е 2.00. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Брайтън е 4.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борнемут – Брайтън: Статистика Н2Н

Като домакин, Борнемут не е губил от Брайтън в последните 6 срещи помежду им.
По време на последните 9 срещи с Борнемут като домакин, Борнемут спечели 6 пъти, при 2 равенства и 1 победи за Брайтън. Головата разлика е 11-6 в полза на Борнемут.
Последната победа на Брайтън срещу Борнемут като гост бе през 2007.

Борнемут – Брайтън: Прогноза

Жалко е, че два отбора от Висшата лига се изправят един срещу друг в ранните етапи на това състезание. И двата отбора трябва да са имали големи надежди да продължат дълбоко в късните кръгове. Но пътуването завършва за един от тези два отбора, а Брайтън е вероятният кандидат.

Брайтън не е отбелязал нито една победа над Борнемут през последните десет години. Също така, в h2h мачове, предимството у дома изглежда играе голям решаващ фактор. Всеки отбор е публикувал почти еднаква статистика в Премиършип, а с поддръжката на домакините, Борнемут най-вероятно ще измъкне победата тук.

Само два пъти Борнемут не успя да отбележи гол срещу Брайтън, а последното подобно събитие се появи през 2007 г.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG