Борнемут – Манчестър Юнайтед 3 ноември bet365premier

Двубоят Борнемут – Манчестър Юнайтед от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 3 ноември (събота) от 14:30 часа на стадион Vitality. Черешите играха над очакванията през сезон 2018/2019 и сега са в горната половина на класирането преди мач 11. 

Коефициентът за победа на Борнемут е 3.60 Равенството в мача е оценено с 3.70. Коефициентът за победа на  Манчестър Юнайтед е 2.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борнемут – Манчестър Юнайтед: Статистика Н2Н

Статистиката на Борнемут като домакин този сезон: 3-2-0.
Борнемут не са губили в последните 9 свои домакинства.
Преди година Ман Юнайтед бяха номер 2 в класирането с 23 точки. Сега са номер 8 с 17 точки.

Прогноза

Борнемут надви Фулъм в Craven Cottage с 3: 0 в последния си мач и определено е способен да съревновава с  Червените дяволи пред феновете си у дома. От друга страна, хората на Жозе Моуриньо са решени да останат в надпреварата за титлата в Премиършип и ние очакваме, че те ще приемат атакуващ подход срещу черешите. И двата отбора са в състояние да отбележат голове лесно и ние вярваме, че има голяма стойност в залога и двата отбора да вкарат. Очакваме Bournemouth отново да са на ниво.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG