Борнемут – Стоук Сити bet365

Двубоят от Висша Лига между отборите Борнемут – Стоук Сити с ще се проведе на 06 май (събота) от 17:00 българско време.

Залози за победа на Борнемут се приемат при коефициент от 2.25. Коефициентът затова Стоук Сити да победи е 3.30. Равенство между двата отбора се оценява с коефициент 3.60.

Борнемут

Еди Хоу е има бурен сезон, изпълнен с възходи и падения, но отборът успя да спаси статуса на елита, което е най-важният факт в края на деня.

Черешите са много трудни за събаряне напоследък. Артур Боруч опази мрежата си, която остана недокосната в двете последователни победи. Полският пазач ще има добър шанс да запази вратата си срещу „Грънчарите“, които имат огромни проблеми с намирането на мрежата през последния период.

Стоук Сити

Марк Хюз може да се радва да знае, че неговият отбор е на справедлива дистанция от отпадащия скрап предвид сегашната форма на Стоук.

Грънчарите взеха само една точка, без да вкарат гол в сблъсъци със Суонзи Сити и Уест Хям Юнайтед.

Борнемут – Стоук Сити : Двубой статистика

Стоук Сити води победа с две победи преди 12-ата си среща с Черешите.

Интересното е, че само една от срещите между двете страни завърши без победител.

Борнемут – Стоук Сити : Прогноза

Единственият логичен залог би бил домакинската победа. Можем също така лесно да видим домакините, които държат още една чиста врата в борбата със Стоук Сити.

Норвежкият нападател Джошуа Кинг се радва на отлична форма, тъй като е намерил мрежата в четири от последните пет мача.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG