Борнемут – Челси събота 29 Февруари

Двубоят между Борнемут – Челси ще се проведе на 29 Февруари (събота) от 17:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Това беше поредният смирен следобед за феновете на Борнемут миналия уикенд, тъй като бяха подложени на смазващо поражение с 3:0 в ръцете на възраждащия се Бърнли.

Коефициентът за победа на Борнемут е 4.75Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Челси е 1.72. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борнемут – Челси: Двубой Статистика

Преди година Борнемут бяха номер 10 в класирането с 34 точки. Сега са номер 16 с 26 точки.
Джеферсон Лерма има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Борнемут. Жоргиньо е с 9 за Челси.
Челси спечели последните 7 от 11 мача срещу Борнемут.

Борнемут – Челси: Прогноза

Формата на Челси не е проблем, а последните резултати у дома на Борнемут предполагат, че потенциално могат да получат резултат тук. Когато Челси отбеляза 2,07 гола и отчете 1,7 гола като гост, плюс равенството им с 2: 2 в Лестър в началото на февруари, смятаме, че подкрепянето на прогноза и двата отбора да отбележат в мача е добър избор.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com