Борусия Дортмунд – Айнтрахт Франкфурт 14 Февруари

Двубоят Борусия Дортмунд – Айнтрахт Франкфурт от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 14 Февруари (петък) от 21:30 часа. Борусия Дортмунд ще бъде домакин на Айнтрахт Франкфурт в турнира на германската Бундеслига този петък. Айнтрахт ще се опита да удължи победата си в Бундеслигата до пет поредни мача в петък.

Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 1.40. Равенството в мача е оценено с 5.25. Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 7.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борусия Дортмунд – Айнтрахт Франкфурт: Статистика Н2Н

Като домакин, Дортмунд не е губил от Айнтрахт в последните 8 срещи помежду им.
Айнтрахт нямат загуба в последните си 5 мача.
Ядон Санчо е голмайстора на Дортмунд с 12 гола. Гонзало Пасиенсия има 7 гола за Айнтрахт.

Борусия Дортмунд – Айнтрахт Франкфурт: Прогноза

Освен това Дортмунд е вкарал поне три гола в седем от последните си осем мача на Бундеслигата. Смятаме, че победата за Дортмунд може да е вероятен резултат от тази среща. bet bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com