Борусия Дортмунд – Борусия М’гладбах 19 Октомври

Двубоят Борусия Дортмунд – Борусия М’гладбах от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 19 Октомври (събота) от 19:30 часа. Борусия Мюнхенгладбах ще пътува до парк „Сигнал Идуна“ тази събота вечер за първото дерби на Борусен от сезон 2019/20. Дортмунд ще се надява да сложи край на трите си мача без победа.

Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 1.44. Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Борусия М’гладбах е 6.50 Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борусия Дортмунд – Борусия М’гладбах: Статистика Н2Н

Мьонхенгладбах не е побеждавал в последните си 8 мача срещу Дортмунд.
Статистиката на Мьонхенгладбах като гост този сезон: 3-0-0.
Статистиката на Дортмунд като домакин този сезон: 2-1-0.

Борусия Дортмунд – Борусия М’гладбах: Прогноза

Последните 3 мача в Бундеслига на Дортмунд доведоха до 2-2 равенства. Считаме, че тази оценка може да се повтори в играта от този уикенд. Считаме, че домакинската победа и двата отбора да отбележат ще бъде правилния залог за мача в събота.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живоБъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG