Борусия Дортмунд – Борусия М’гладбах bet365

Двубоят между Борусия Дортмунд – Борусия М’гладбах ще се проведе на 23 септември (събота) от 19:30 часа в среща от Бундеслига I на Германия. Крайният мач от събота ще бъде конфронтацията между двата клуба със същото име – Борусия Дортмунд и Борусия Мюнхенгладбах.

Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Залози за това Борусия М’гладбах да победят се приемат със ставка 7.50.vhod bet365

Борусия Дортмунд – Борусия М’гладбах: Двубой статистика 100euro bonus  bet-bg.com

Дортмунд спечели последните четири мача срещу Гладбах. В гореспоменатите четири мача са отбелязани повече от 3,5 гола във всеки излет.

BMG успяха да спечелят победа в Дортмунд само веднъж – през 2014 г., когато зашеметиха BVB с 1-2.

Борусия Дортмунд – Борусия М’гладбах: Прогноза

Предстоящият двубой ще бъде вълнуващ със сериозни залози, но може ли Гладбах да пробие защитата на Дортмунд за първи път този сезон? Ако позволят на БББ да контролира рано, това е малко вероятно. Те могат да се защитават, но Гладбах винаги предпочитат да играят на гол повече и не могат да разчитат на чиста мрежа в Дортмунд. Ето защо домакините вероятно ще отбележат ранна гол, а БМГ ще преследва оловото.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore. www.bet365.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG