Борусия Дортмунд – Кьолн неделя, 17 Септември

Двубоят между Борусия Дортмунд – Кьолн ще се проведе на 17 септември (неделя) от 19:00 часа в среща от Бундеслига I на Германия. Борусия Дортмунд загуби първи точки миналата събота, но въпреки това продължава да оглавява класирането в Бундеслигата със седем точки, след двете победи на старта. Със същия точков актив, но по-слаба голова разлика са Хофенхайм и Хановер 96.

Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд 1.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.00. Залози за това Кьолн да победят се приемат със ставка 12.00.

Следващият мач на водения от Петър Бош тим ще бъде в неделя, 17 септември на свой терен срещу Кьолн. Хендикап коефициентът (-2.00) за победа на Борусия на „Сигнал Идуна Парк“ е 2.60.

Борусия Дортмунд няма да може да разчита на услугите на своя капитан Марсел Шмелцер за около шест седмици. Левият бек получи контузия в глезена, след като съперников футболист го фаулира грубо по време нулевото равенство като гост на Фрайбург в събота.

За Шмелцер този мач бе първи за сезона след известен период в „лазарета“ заради друга травма в глезена. 29-годишният футболист ще пропусне няколко мача от вътрешното първенство, както и двубоите срещу Тотнъм и Реал Мадрид в Шампионската лига.

Марк Бартра пък получи травма в бедрото по време на дуела срещу Фрайбург, но се очаква да бъде възстановен до мача с „шпорите“.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG