Борусия Дортмунд победи с 3:0 Волфсбург

Борусия (Дортмунд) нанесе първо поражение за сезона на Волфсбург, сразявайки “вълците” с 3:0 в  двубои от 10-ия кръг на германската Бундеслига.

Торган Азар и Рафаел Герейро вкараха два бързи гола в началото на второто полувреме и заличиха безличното представяне преди почивката. Марио Гьотце от дузпа в 88-ата оформи крайния резултат. Така Дортмунд се облагодетелства най-много от сензационния разгром на Байерн (Мюнхен) на гости на Айнтрахт (Франкфурт) с 1:5, измествайки баварците от второто място в

класирането с 19 точки.

Капитанът Марко Ройс се завърна в игра за “жълто-черните” .  Доверие отново бе гласувано на Махмуд Дахуд, докато пък под рамката застана Марвин Хиц. Още в 28-ата минута обаче Ройс трябваше да бъде заменен принудително от Марио Гьотце, след като получи травма в глезена.

В 15-ата минута все пак Ройс бе повален с чист шпагат в наказателното поле след хубав негов рейд . Моментално Вайгъл стреля към вратата, но пропусна целта със сантиметри.

В началото на втората част домакините поведоха в 52-рата минута. Ашраф Хакими направи сериозен рейд по десния фланг . Навлезе към средата на игрището, като пусна идеален пас за Торган Азар, който овладя топката . Той с прецизен изстрел не остави шансове на вратаря Парвао Перван.

Само шест минути по-късно домакините съвсем отказаха опонента си, след като този път по подобен начин през средата проби Азар.

Той веднага подаде топката за непокрития в наказателното поле Роберто Герейро. Той без да се бави прати кълбото в далечния на вратаря ъгъл за 2:0.

До края на срещата Дортмунд бе доста по-добрият от двата отбора и без особено напрежение успяваше да запази аванса си в резултата и с това да нанесе официално първо поражение на Волфсбург. В 88-ата минута дори имаше време зрителите да се зарадват на още едно попадение, след като центриране отляво на Гьотце бе спряно с ръка от противников бранител. Реферът посочи бялата точка без да се замисля, а Гьотце бе точен от 11-те метра за крайното 3:0.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.