Борусия (Дортмунд) победи с 3:2 Фортуна (Дюселдорф)

Борусия (Дортмунд) надделя с 3:2 над гостуващия Фортуна (Дюселдорф) в среща от предпоследния кръг на Бундеслигата. Точни за “жълто-черните” бяха Кристиан Пулишич , Томас Дилейни и Марио Гьотце . За гостите се разписаха Оливер Финк и Давид Ковнацки . Така кръг преди края момчетата на Лусиан Фавър изостават с две точки от лидера Байерн (Мюнхен), но вестфалци са и с доста по-лоша голова разлика.

Пако Алкасер поведе нападението на “жълто-черните”. Кристиан Пулишич се сбогува с феновете на вестфалци в последното домакинство на тима за този сезон.

В 13-ата минута Пулишич стреля по земя покрай далечната греда. В 20-ата Доди Лукебакио направи страхотен рейд в наказателното поле и прати топката в мрежа. След акцията страничният рефер вдигна флага за засада, а малко по-късно решението му беше потвърдено с графика. При следващата атака “жълто-черните” създадоха страхотна опасност. Рафаел Герейро шутира по земя, вратарят изби, а притичалият Пулишич беше готов за добавка, но беше спрян по страхотен начен с шпагат на бранител.

В 41-ата Томас Дилейни свали топката с глава в малкото наказателното поле и Пулишич реализира с плонж от няколко метра – 1:0. Голмайсторът не успя да сдържи сълзите в последния си мач на “Сигнал Идуна Парк”.

В 47-ата Марио Гьотце загуби топката на 30-ия метър от собствената голлиния, Маркус Зютнер центрира отляво към първата греда, където Оливер Финк отправи наглед лекичък удар с глава.

Вратарят Марвин Хитц обаче подцени топката и освен че не успя да я хване с ръце, я пусна между краката си. Само преди седмица другият страж на Борусия Роман Бюрки пусна подобен гол между краката си и при равенството с Вердер (Бремен). В 54-тата момчетата на Лусиен Фавър отвърнаха с чудесен гол. Пако Алкасер получи подаване сам срещу вратаря, избяга настрана и продължи нападението. Топката стигна до Дилейни, който шутира от 18 метра по диагонала за 2:1.

Три минути по-късно Лукебакио се вклини между бранител и вратаря Хитц, взе топката и беше повален от стража на Борусия – дузпа. Лукебакио се нагърби с изпълнението на дузпата, засили се, спря преди удара, след което насочи встрани от гредата.

В 82-рата Адам Боджек беше изгонен заради грубо нарушение в краката на Джейдън Санчо – с бутоните напред.

След 90-ата минута паднаха две попадения. В третата добавена минута Гьотце свали в наказателното поле и стреля от 16 метра – 3:1. При следващата атака гостите върнаха един гол чрез Ковнацки, който се включи от втора позиция . Oвладя на гърди и вкара с хубав удар за 3:2. Последните секунди се получи напрежение пред вратата на домакините, но в крайна сметка двубоят завърши 3:2.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.