Борусия Дортмунд – Реал Мадрид bet365

Двубоят между Борусия Дортмунд – Реал Мадрид ще се проведе на 26 септември (вторник) от 21:45 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Борусия Дортмунд срещу Реал Мадрид стана рутинна фигура в Шампионската лига през последните няколко сезона. Страната от Бундеслигата беше задържала гигантите на Ла Лига на всеки от последните четири двойни срещи. Може ли мъжете на Зидан да направят изненада този път, а Дортмунд отчаяно иска да спечели победа след загубата от Тотнъм.

Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 3.00Равенството в сблъсъка е оценено на 3.90. Залози за това Реал Мадрид да победят се приемат със ставка 2.30.

Борусия Дортмунд – Реал Мадрид: Двубой статистика

Миналия сезон видяхме и двете групови игри между Дортмунд и Реал, завършващи с 2-2 равенства. Аубамеянг вкара гол и в двете фигури.

Като цяло, между двата клуба в Шампионската лига има 12 срещи. Реал Мадрид има 4 победи срещу 3 от Дортмунд, като 5 мача завършват с равенство.

Борусия Дортмунд не са загубили финалната игра на Шампионската лига в Реал Мадрид. Има 3 победи и 3 равенства в шестте срещи на Signal Iduna Park.

Дортмунд има добър рекорд срещу клубовете от Ла Лига на домашна почва. Техните 12 мача видяха 7 победи и 2 равенства и загубиха само веднъж.

От друга страна, Реал Мадрид няма добри резултати при пътуванията до Германия. Те имат само 5 победи от 31 мача и загубиха масив от 19, останалите 7 са равенства.

 

Борусия Дортмунд – Реал Мадрид: Прогноза

Общото възприятие за този мач е от броя на очакваните голове и с двата отбора, които се намират на гърба на точкова игра. Дортмунд вкара 13 гола в своите три домакински мача през този сезон, докато Реал вкара 11 в четирите си мача във всички състезания. Следователно и двата отбора да вкарат и над 2.5 гола трябва да са банкери в тази среща.

И за резултата на пълен работен ден, макар Мадрид да има лоша серия, както срещу Дортмунд, така и за германските отбори, те все още са главен кандидат за това да спечелят този мач. Основният въпрос е дали Дортмунд има страхотен отбор, който да се състезава с елитните отбори този сезон. Ние със сигурност не мислим така.

Точен резултат: 1-3 за Реал Мадрид

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG