Борусия Дортмунд – Щутгарт 08 април

Двубоят между  Борусия Дортмунд – Щутгарт ще се проведе на 8 април (неделя) от 16:30 часа в среща от Бнундеслига I на Германия.  Борусия Дортмунд ще се надява да се възстанови от опустошително поражение от 6: 0 срещу Байерн Мюнхен на Алианц Арена. Посетителите са без ззагуба в осем последователни сблъсъка в Бундеслигата, което означава, че ни очаква вълнуващ двубой.

Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 1.61. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на  Щутгарт е 5.50Вижте ТВ Програма за мача тук.


Борусия Дортмунд – Щутгарт: Н2Н статистика

Щутгарт са малко по-успешни в историята на Н2Н срещите. Те водят с четири победи преди 99-ата си среща с Дортмунд.

Дортмунд са доминиращи в домакинските мачове, но печелят 21 и загубиха 12 досега.

Червените победиха когато двата отбора се срещнаха в този сезон на Бундеслигата (2-1 през ноември миналата година).

Прогноза

Щутгарт ще влезе в мача в много добра форма (без загуба в осем поредни ) и ще трябва да видим стойността в подкрепата им да не загубят.

Тъй като отбранителната линия на Коркут е много трудно да бъде преодоляна напоследък, алтернативно ще подкрепим Борусия да вкара под 1,5 гола.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.comт